Τρόποι Πληρωμής

To annaonline.gr σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής σας διευκολύνει:

1. Με πιστωτική & χρεωστική κάρτα που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα (Master Card, Visa, Visa Electron).

Η διαδικασία είναι γρήγορη και απλή. Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία: τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης της και τα 3 ψηφία CVV code.

Προσοχή:

  • Κατά την συμπλήρωση του αριθμού της κάρτας μην βάζετε κενά ή καθέτους.
  • Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο shoesandmoreflorina@gmail.com
Τα δεδομένα των πιστωτικών καρτών μεταφέρονται κρυπτογραφημένα βάσει του πρωτοκόλλου SSL. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι παγκόσμιο standard για την κρυπτογράφηση στοιχείων που ανταλλάσσονται μεταξύ χρηστών (clients) και διακομιστών (servers). Η κρυπτογραφημένη επικοινωνία βασίζεται σε συνδυασμό τεχνικών κρυπτογράφησης δημοσίου και συμμετρικού κλειδιού και εξασφαλίζει ότι όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής. Επιπλέον, λειτουργεί μηχανισμός που εξακριβώνει ότι οι πληροφορίες δεν αλλοιώθηκαν κατά τη μεταφορά τους.

2. Με αντικαταβολή - πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας.

Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της εταιρείας courier SPEEDEX, για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Κόστος αντικαταβολής 4€. Η επιλογή της αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ σε αγορές 100€ και άνω.

3. Με πληρωμή απευθείας στον Τραπεζικό Λογαριασμό μας (Εθνική Τράπεζα).

Χρησιμοποιήστε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας ως αναφορά πληρωμής.

Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κίνησης στον λογαριασμό μας.

Τα στοιχεία του λογαριασμού όπου γίνεται η κατάθεση (σε τραπεζικό κατάστημα ή μέσω e-banking) σας αποστέλλονται μετά την υποβολή της παραγγελίας.

Σε περίπτωση μη εξόφλησης της παραγγελίας σας εντός 72 ωρών από την ημερομηνία αγοράς η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτομάτως.

Σε περίπτωση που η κατάθεση/έμβασμα γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα της Ελλάδας ή του εξωτερικού τα τυχόν έξοδα διαχείρισης της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το annaonline.gr

 

Όλες οι συναλλαγές διέπονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.