Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές

To annaonline.gr έρχεται σε όλη την Ελλάδα

Το κόστος αποστολής των παραγγελιών σας είναι €4. 

Για κάθε σας αγορά άνω των €69 είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα.

Όλες οι παραγγελίες εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται σε 1-3 εργάσιμες μέρες, ενώ για τις δυσπρόσιτες περιοχές σε 1-5 ημέρες.

Επιστροφές Προϊόντων ή Χρημάτων:

Εάν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το annaonline.gr μπορείτε να το κάνετε αρκεί να επιστραφεί εντός  δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσής του. 

Μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του σε άλλο μέγεθος ή χρώμα, να το αλλάξετε με άλλο προϊόν ή να γίνει επιστροφή χρημάτων. 


Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και συνοδεύεται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας.

Το δέμα θα πρέπει να συσκευαστεί για να μην δημιουργηθούν φθορές, κατά την μεταφορά, στο προϊόν ή την συσκευασία.


Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο κουτί συσκευασίας. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.


Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να αποστέλλεται e-mail στην ηλεκτρ. διεύθυνση: shoesandmoreflorina@gmail.com στο οποίο θα αναφέρεται  ο κωδικός παραγγελίας , το όνομα του πελάτη και η πλήρης περιγραφή του προϊόντος που πρόκειται να επιστραφεί.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων. Στην περίπτωση επιστροφής τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η διαδικασία της επιστροφής χρημάτων θα γίνεται μέσα στο διάστημα των δεκατεσσάρων (14) ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου στο γραφείο του annaonline.gr. Αφού ολοκληρωθεί η επιστροφή χρημάτων, θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω email. 

 

Σημαντικές πληροφορίες για την διαδικασία επιστροφής των προϊόντων στο annaonline.gr:

  • Για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή, το προϊόν θα πρέπει να βρίσκετε στην αρχική ποιοτικά κατάσταση που το παραλάβατε. Τα κουτιά των παπουτσιών να είναι στην αρχική τους κατάσταση και τα καρτελάκια ανέπαφα.
  • Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων βρίσκετε αποκλειστικά σε εσάς, για αυτό θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά του και να φροντίσετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο.
  • Η αποστολή γίνεται με χρέωση δική σας.
  • H επαναποστολή του προϊόντος είναι δωρεάν σε κάθε περίπτωση.