Επιστροφές

Εάν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το anna shoes and more μπορείτε να το κάνετε αρκεί να επιστραφεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσής του και να ζητήσετε την αντικατάστασή του σε άλλο μέγεθος ή χρώμα, να το αλλάξετε με άλλο προϊόν ή να γίνει επιστροφή χρημάτων. 

1. ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕ SPEEDEX

 Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο 6933106135 για το προϊόν που επιθυμείτε να κάνετε την αλλαγή σας και εμείς θα στείλουμε την αλλαγή σας με την SPEEDEX στην διεύθυνση σας και μόλις την παραλάβετε θα δώσετε στον courier το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε σε εμάς.  Αυτή η διαδικασία της ανταλλαγής μέσω της SPEEDEX κοστίζει 4€ και την πληρώνετε με αντικαταβολή στον courier.

2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ

 Μας στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με οποιονδήποτε μεταφορέα της επιλογής σας (με χρέωση δική σας) και μόλις το παραλάβουμε σας στέλνουμε το νέο προϊόν με SPEEDEX χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. 

Σε αυτήν την περίπτωση μας ενημερώνετε τηλεφωνικά ή μέσω email για το νέο προϊόν που επιθυμείτε να πάρετε για να σας το κρατήσουμε μέχρι να παραλάβουμε την επιστροφή σας ώστε να μην εξαντληθεί.

Σημαντικές πληροφορίες για την διαδικασία επιστροφής των προϊόντων στο anna shoes and more:
Για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή, το προϊόν θα πρέπει να βρίσκετε στην αρχική ποιοτικά κατάσταση που το παραλάβατε και τα καρτελάκια να είναι στα ρούχα. 
Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων βρίσκετε αποκλειστικά σε εσάς, για αυτό θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά του και να φροντίσετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο.
Η αποστολή γίνεται με χρέωση δική σας.
H επαναποστολή του προϊόντος είναι δωρεάν σε κάθε περίπτωση.